Hirdetés

Mario Kart 8 Deluxe - videó mutatja meg, hogy mivel több a Switch verzió

|

A Nintendo Switch következő nagyobb címe a Mario Kart 8 Deluxe lesz, ami sokkal több tartalmat nyújt, mint a Wii U-s eredeti.

Hirdetés

A Mario Kart 8 Deluxe tartalmazni fogja az alapjátékhoz megjelent összes letölthető tartalmat, de ennél is többet nyúj. Például az öt új karakterrel együtt már 42 különböző versenyzővel karcolhatjuk az aszfaltot.

Inkling Girl, Inkling Boy, King Boo, Dry Bones és Bowser Jr. is részei lesznek a választható karakterek listájának. Emellett találhatunk még a játékban új játékmódokat, Splatoon 2 ihlette járgányokat, visszatér a tárgylopásra használható Boo és az ugrást segítő Feather, illetve a játékosok két tárgyat is foghatnak majd egyszerre.

A játékot Joy-Con kontollerekkel is lehet majd irányítani, de a Switch kormánnyal még jobb az élmény. A Mario Kart 8 Deluxe megjelenése 2017. április 28-án várható Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)