Hirdetés

Már videó is kiszivárgott a Valve titokzatos lövöldéjéről

|

Nem igazán sikerült eldugni a kíváncsi tekintetek elől a Deadlockot.

Hirdetés

Valahol a világ túloldalán van egy PR osztály, ami jelenleg keményen dolgozik a hordákban érkező újságírói kérdések ignorálásán. A PCGamer, a Kotaku, de valószínűleg az IGN.com is küldözgeti a Valve-nek a Deadlockkal kapcsolatos kérdéseket, de Gabe és haverjai egyelőre hallgatnak.

A srácok már csak így intézik a játékbejelentéseket: évekig hegesztenek valamit titokban, aztán egy blogposztban bemutatják az új többjátékos próbálkozásukat.

Hirdetés

Akár bevallják, akár nem, nagyon úgy tűnik, hogy a Valve épp egy 6v6, TPS nézetű hero shooteren dolgozik. A Deadlockról már szivárogtak ki képek és infók, ezt fejelte meg a napokban előkerült 75 másodperces videó, amely a játékmenetbe enged bepillantást.

PlayerIGN (akinek semmi köze a játéksajtó bekebelezésén fáradozó amerikai IGN-hez) töltötte fel a fenti anyagot, amiben van némi rohangálás és karakterbemutató is. A jelek szerint a Deadlock hatalmas, 4 ösvényes pályákkal vár minket, melyeken sínekre ugorva közlekedhetünk majd. A karakterek használhatnak különböző képességeket és tárgyakat egymás levadászására, és valahol a keverékben Tower Defense mechanikák is fel fognak bukkanni. A tematikát tekintve minden arra utal, hogy egy fantasy-steampunk világban járunk mágusokkal, robotokkal és fura lényekkel.

Gyakorlatilag már mindent tudunk a Deadlockról, csak azt nem, hogy mikor akarják bejelenteni, ami irtó vicces szituáció. Oké, a Valve PR osztálya valószínűleg nem mosolyog annyira, mint mi.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)