Hirdetés

Már tavasszal bemutatkozhat a Star Wars Jedi: Fallen Order 2

|

Sőt, nincs kizárva, hogy még ebben az évben meg is jelenjen Cal Kestis újabb kalandja.

Hirdetés

A Titanfall széria és az Apex Legends mögött álló Respawn Entertainment 2019-es játéka, a Star Wars Jedi: Fallen Order talán még az Electronic Arts számára is bebizonyította, hogy igenis van igény remek egyjátékos kalandokra a többjátékos címek mellett. Kritikailag és pénzügyileg is sikeres lett, sőt még díjakat is bezsebelt a Fallen Order, így nem lenne túl meglepő, ha egy friss, az esetleges folytatásra vonatkozó pletyka igaznak bizonyulna.

Az információ ismét a gyakran meglepően jól értesült Jeff Grubbtól származik, aki úgy véli, hogy az EA és a Respawn megfelelő módon szeretné bejelenteni Cal Kestis történetének folytatását. Erre pedig még a júniusban esedékes, ismét online formában megtartott E3 előtt sor kerülhet, ami azért lenne kifejezetten jó időzítés, mert így benne lehet a pakliban még az is, hogy akár már idén megjelenik a második rész.

Hirdetés

Érdemes megemlíteni, hogy már 2019-ben, nem sokkal az első rész megjelenését követően gyanítható volt, hogy nem marad folytatás nélkül a sztori. Sőt, lehet, hogy nemcsak egy új játéknak örülhetnek majd a rajongók, hanem még egy crossovernek is, hiszen jó esély van rá, hogy a Fallen Order egyik szereplője feltűnjön majd a készülő Obi-Wan sorozatban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ti örülnétek egy második résznek? Ne feledjétek, hogy továbbra is lehetőségetek van akár ingyen megszerezni a 2019-es játékot! A friss pletykák fényében nem árthat bepótolni, vagy ismét végigjátszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)