Hirdetés

A Star Wars Jedi: Fallen Order egyik karaktere is szerepelhet az Obi-Wan Kenobi sorozatban

|

Több szempontból is beszédes volt a hamarosan érkező Obi-Wan Kenobi széria Disney+ Day-es kedvcsinálója.

Hirdetés

Korábban már beszámoltunk róla, hogy nagy összecsapást vetít elő az Obi-Wan sorozat első, kiszivárgott előzetese. A kedvcsináló tegnap meg is érkezett, de nem a megszokott módon tették közzé, vagyis nem a hivatalos Star Wars YouTube-csatornán élesítették, hanem csak és kizárólag a Disney+-on lehetett megnézni. Hasonló volt a helyzet egyébként az új MCU-s sorozatokkal, a She-Hulk, a Moon Knight és a Ms. Marvel rövidke teasereit azonban azóta már fel lehetett leni az interneten, és feltöltésüket sem korlátozták, így mi is meg tudtuk osztani őket.

Az Obi-Wan Kenobi sorozattal más a helyzet, ezt a YouTube rendszere azonnal tiltja, egyeseknek viszont mégis sikerült felvarázsolniuk a videót a platformra, így alább csak meg tudjuk nektek mutatni a teasert.

Hirdetés

Ebben a teaserben konkrét jeleneteket ugyan nem láthatunk az új Star Wars sorozatból, de azért Ewan McGregor elárulja, ténylegesen össze fog csapni Darth Vaderrel valamikor a kaland során, illetve mutatnak nekünk pár vázlatrajzot is. Mi most ezek közül emelnénk ki egyet. Előtte viszont természetesen nézzétek meg magát a videót.

Most pedig akkor jöhet a korábban említett concept art. Elég egyértelműen látszik, hogy ezen a képen két birodalmi rohamosztagos társaságában egy sith inkvizítor hagyja el éppen űrhajóját, páncélja alapján pedig nagyon úgy fest, hogy ez bizony a Második Nővér nevű inkvizítor, vagyis Trilla Suduri, aki fontos szereplője volt a 2019 novemberében megjelent Star Wars Jedi: Fallen Order videojátéknak.

Kronológiailag egyébként nem igazán jön ki a matek, hiszen a Fallen Order öt, az Obi-Wan Kenobi sorozat pedig tíz évvel a 66-os parancs kiadása és a Jedi Rend bukása után játszódik. Ha tehát ez tényleg a Második Nővér, akkor valahogy mégis túl kellett élnie a játék fináléját. 

A birodalmi inkvizítorokkal egyébként tavaly májusban már egy külön anyagban részletesen is foglalkoztunk, az alábbi videóban mindent elmesélünk, amit eddig tudni lehet róluk.

Az Obi-Wan Kenobi sorozat valamikor 2022 folyamán válik majd elérhetővé a Disney+ kínálatában. A széria összesen hat epizódból áll.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)