Hirdetés

Már majdnem kész az eddig legnagyobb Fallout: New Vegas mod

|

Több évnyi fejlesztés után finisbe ért ér a Fallout: The Frontier, amelyik Mad Maxet varázsol a játékból.

Hirdetés

Nem mindegyik játék mondhatja el magáról, hogy lelkes és kitartó közössége akár egy teljes évtizeddel a megjelenése után is ontja magából a jobbnál jobb rajongói tartalmakat, de a Fallout: New Vegas történetesen épp ilyen.

Az Obisidian Entertainment 2010-ben debütált posztapokaliptikus szerepjátéka a sajtótól összességében alacsonyabb értékeléseket kapott a Fallout 3-nál - holott szinte minden tekintetben felülmúlta a Bethesda próbálkozását -, emiatt annak idején elmaradt a fejlesztők bónusza is, amit a kiadó 85 pontos Metacritic-átlaghoz kötött (84 lett helyette).

Hirdetés

A játékosok - főként a klasszikus epizódok kedvelői - azonban tisztában voltak (és vannak a mai napig) a New Vegas értékeivel, a legelhivatottabb és legkreatívabb rajongók pedig csapatokba verődve akár éveken át dolgoznak olyan modokon, mint a január 15-én debütáló Fallout: The Frontier.

Utóbbi nemcsak azért izgalmas, mert három nagyívű történetszállal, ötvennél is több mellékküldetéssel, átdolgozott grafikával és harci mechanikákkal lepi meg a játékosokat, hanem boss harcokat, légi csatákat és arénában vívott küzdelmeket beépít a játékmenetébe. És persze - mint ahogy a fenti trailer is mutatja - egy páncélozott és felfegyverzett járgányba is bepattanhatunk, mintha a Mad Max világában lennénk.

A mod - vagy kiegészítő, ahogy a csapat hivatkozik rá - elég méretes, 19 GB-nál is többet nyom, ráadásul havi rendszerességgel várhatóak további frissítések, finomhangolások még jó darabig.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)