Hirdetés

Már biztosan lesz BlizzCon 2023-ban

|

A lehető legmagasabb helyről érkezett megerősítés a korábban csak reményteli tervekkel kapcsolatban. A Blizzard rajongók kedvenc ünnepe visszatér.

Hirdetés

A Blizzard látszólag maga mögött hagyta az egyik legrosszabb időszakát: a Diablo IV nagyon izgalmasnak ígérkezik, a World of Warcraft: Dragonflight visszahozta a legendás MMO legjobb formáját, és végre az Overwatch rajongók is megfelelő törődést kapnak az OW2 megjelenése óta.

A színfalak mögött tovább bővült a munkaerő, új arcokat raktak régi csapatok élére, és még Chris Metzen is visszatért, hogy segítsen rendezni a WarCraft franchise jövőjét. Bőven van okunk reménykedni abban, hogy jobb idők jönnek. Már csak azért is, mert a kellemes hírek kavalkádjában Mike Ybarra is tett egy bejelentést: a Blizzard jelenlegi elnöke megerősítette, hogy 2023-ban visszatér a BlizzCon.

Hirdetés

Egy online esemény helyett tényleges eseményre készülnek, mint a pandémia előtt. A szervezés már megkezdődött az Xbox Gaming korább vezetőjével, April McKeevel karöltve, akinek egyébként konkrétan a "BlizzConért felelős vezető producer" titulus jutott, szóval ez nem csak üres ígérgetés, komolyan van véve a rendezvény jövője.

A BlizzConokat általában november környékére szokták időzíteni, így addigra már bőven kint lesz a Diablo IV és több új Dragonflight frissítés is. Kérdéses, hogy bejelentenek-e majd bármilyen új játékot, de akárhogy is, a Blizzard rajongóknak legalább lesz mit ünnepelniük.

Örültök a megerősítésnek? Szoktátok követni az eseményt?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)