Hirdetés

Már az Activision összes stúdiója a Call of Duty szérián dolgozik

|

Van olyan csapat, amelyik teljesen új részt készít, de olyan is, amelyik csak támogatói feladatokat lát el.

Hirdetés

Talán nem is kérdés, hogy a Call of Duty minden idők egyik legnagyobb videojátékos franchise-a, hiszen nemcsak óriási népszerűségnek örvend világszerte, de komoly bevételt is termelt már a mögötte álló Activision számára. Szinte teljesen biztos, hogy idén is érkezik egy új rész a sorozathoz, de persze ott van még a gyakran frissülő Warzone is, amire időközben egy újabb csapatot állított rá a kiadó, ezzel pedig egészen érdekes helyzet állt elő.

Hirdetés

Egy hivatalos bejelentésből derült ki, hogy a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy és a Crash Bandicoot 4: It's About Time mögött álló Toys for Bob fejlesztőit is ráállították a Call of Duty: Warzone-ra, egészen pontosan a játék legfrissebb szezonján dolgozik a csapat.

Ez pedig azt jelenti, hogy az Activision által közvetlenül birtokolt stúdiók mind-mind a Call of Duty szekerét tolják. Ugyebár a Raven Software már 2010 óta támogatja a sorozatot. Az Activision Shanghai a Call of Duty: Online mögött áll. A Demonware a Call of Duty szervereiért felel. A High Moon Studios szintén támogatási munkát végez a szérián. A Beenox a Black Ops III óta dolgozik a franchise-on. Az Infinity Ward, a Sledgehammer Games és a Treyarch pedig felváltva fejlesztenek újabb részeket.

Egyébként a fentieken túl akadnak még olyan, az Activision égisze alá tartozó brigádok, amelyeknek valamilyen módon van vagy volt közük a Call of Duty-hoz. A Blizzard saját alkalmazásában például megtalálhatóak a sorozat újabb részei, és a Candy Crush mögött álló King is dolgozott már egy Call of Duty-játékon.

Ti mit gondoltok, megfelelő taktika ez az Activision részéről? Szerintetek kiélhetik így kreativitásukat az egyes fejlesztőcsapatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)