Hirdetés

Hamarosan a könyvjelzőinket is a Facebook kezeli majd

|

A közösségi oldal új funkciót jelentett be, amivel bárhol elmenthetjük majd az érdekesnek tűnő tartalmakat.

Hirdetés

Ha valaki olyan halogatós mint én, annál bizonyára hegyekben állnak a könyvjelzőként megjelölt weboldalak, amiket egyszer majd elolvas. A helyzet odáig fajult, hogy a "Hogyan érjük utol magunkat a bekönyvjelzőzött cikkekkel" című anyagot is csak bedobtam az egyik mappába.

Ha korábban a Facebookon találtunk egy érdekes anyagot, akkor azt el tudtuk menteni egy listába, hogy később el tudjuk olvasni, mostantól azonban nemcsak az alkalmazáskon belül, hanem bármilyen weboldalon lehetőségünk lesz erre. Az F8 konferencián kiderült, hogy havi 250 millió felhasználó mentegeti az oldalakat, ők bizonyára örülnek majd az újításnak.

A legtöbb ilyen alkalmazással szemben nem csak a nyers szöveget mentjük le, hanem a teljes linket tároljuk. A weboldalakba ágyazható Save to Facebook gomb segítségével bármilyen tartalmat el lehet majd menteni a közösségi oldal olvasólistájába, amit természetesen csak mi magunk láthatunk. Na meg a gonosz Facebook, akik ellopják az adatainkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)