Hirdetés

Május 19-én jön a legújabb Xbox 360 dashboard frissítés

|

A Microsoft tavaszi dashboard frissítése 9 nap múlva esedékes.

Hirdetés

 

A frissítés hat külön részben érkezik május 19. és 30. között, és támogatni fogja a legújabb másolásvédelmi formátummal ellátott lemezeket, az XGD3-at.

A lemez több tárhelyet, illetve további rétegeket kínál a másolásvédelem számára. Miután az AP 2.5 védelemnek nem sikerült kifognia a kalózokon, a Microsoft és a fejlesztők kénytelenek voltak más megoldást találni, meglátjuk, az XGD3 mennyire lesz hatékony. A frissítés emellett bővített PayPal támogatást is tartalmaz, de ezeken kívül semmi kézzel fogható változást nem fogunk érzékelni. Külön letöltésként május 27-én jelenik meg a CES-en bemutatott Avatar Kinect virtuális chatszoba. Az információk a Microsoft egyik belső emberétől származnak, hivatalos bejelentésre még nem került sor, szóval lehet, hogy ennél sokkal többet kapunk.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)