Hirdetés

Majesty Antológia márciustól - Egy csomagban a teljes sorozat

|

A Majesty sorozat eddigi legteljesebb kiadása hazánkba is megérkezik.

Hirdetés

Amikor az első Majesty napvilágot látott az ezredfordulón, sokan húzták fel szemöldöküket a szokatlan koncepció láttán, majd hümmögtek elismerően, amikor kiderült, hogy nem csak papíron működik.



Ugyanis más stratégiai játékoktól eltérően nem gyakoroltunk közvetlen irányítást az egységek (harcosok, kószák, mágusok, tolvajok, stb.) felett Ardania fantasy világában. Mi magunk építkeztünk ugyan, fogadtunk fel újabb és újabb kalandozókat, de hogy ők épp szörnyek levadászásával, a királyság megvédésével, vagy sör vedelésével töltötték-e az időt, az csakis az MI-n múlott.



Ösztönözni őket egy-egy szörnyfészek elpusztítására vérdíjjal lehetett. Szerencsére nem volt ez ablakon kidobott pénz, hiszen minél több csatát élt túl egy hős, annál erősebb lett, annál több zsákmányra tett szert, annál jobb felszerelésre tartott igényt, és annál több pénzt költött az általunk épített boltokban. A folytatásban pedig mindezt modernebb, 3D-s köntösben ismételhetjük meg.



Hazánkban március 1-től megvásárolható lesz a Majesty Anthology névre keresztelt csomag, amiben megtalálható a Majesty: The Fantasy Kingdom Sim és Northern Expansion kiegészítője, valamint a Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim, illetve annak Kingmaker, Battles of Ardania és Monster Kingdom című kiegészítői. A gyűjteményes kiadás 7990 forintos áron kerül forgalomba.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)