Hirdetés

Maingear Pulse, a környezetbarát PC

|

A Maingaer úgy reklámozza Pulse fantázianévvel ellátott PC-jét, mint a világ "legzöldebb" játékos számítógépét.

Hirdetés

A gazdasági válság miatt felértékelődött takarékosság találkozott a környezetkárosítás minimalizálásának nemes eszméjével és ebből egyebek mellett olyan alkotások születtek, mint a Maingear Pulse.



Gondolom, mindenki tapasztalta már, hogy komolyabb, játékra való PC-je úgy zabálja az áramot, hogy alig győzzük utána fizetni a villanyszámlát. A takarékosságot fontosnak tartók és a zöldszívüek között lehet népszerű a Maingear összeállítása. Az Intel Core 2 Duo E7500, E8600, Core 2 Quad Q8200s, Q9400s processzorokkal szerelt változatokba maximálisan 8GB DDRII-es RAM választható. Videokártyára is többféle variáns létezik, a legerősebb az 1GB-os NVidia GeForce 9800 GT ECO, ami a sima GT-nél jóval kevesebbet fogyaszt. 500 GB-os merevlemeze mellé némi felárért cserébe 160 GB-os SSD meghajtót is kapunk, ezen felül Wi-Fi-vel, Ehternettel, 5.1-es hangkártyával, HDMI- és S-ATA-csatolóval is rendelkezik.



Szintén a választható extrák közé tartozik a Blu-ray-meghajtó és a TV-tuner is. A 300 wattos tápegységgel szerelt gép elvileg maximális terhelés mellett sem fogyaszt többet 145 wattnál. Az alapkonfiguráció ára 799 dollár, ami aktuális árfolyamon számolva kb. 165 000 forint.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)