Hirdetés

Magyarországra látogatott az internet atyja

|

Az internet egyik alapító atyjaként ismert Dr. Vinton Grey Cerf április 2-án tartott előadást a Magyar Telekom és a Magyar Tudományos Akadémia által alapított Mindentudás Egyetemén.

Hirdetés

A most 64 éves, hihetetlenül energikus, szuggesztív egyéniségű Dr. Cerf a hazai sajtó számára rendezett közvetlen hangvételű kerekasztalbeszélgetésen több kérdésre is kimerítően és utánozhatatlan humorral válaszolt. Már a beszélgetést felvezető előadása meghatározta az esemény alaphangulatát. Az egyik dián egy újságcímlapon olyan pólóban láthattuk, melyen az "I P on everything" felirat díszelgett. A szóvicc egyrészt jelentheti azt, hogy "Internet Protokoll mindenben" (kicsit jobban sarkítva: Internet mindenben), de azt is, hogy "teszek mindenre".
Tovább>>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)