Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - elég volt a jelvényt villantani

|

Befutottak a múlt hét adatai, és úgy tűnik, akármennyire is sokan kételkedtek a Battlefield Hardline-ban, a sorozattól kicsit szokatlan téma is bejött a nagyközönségnek.

Hirdetés

Az első két béta láttán nem ujjongott egyként az FPS-rajongók tábora, de úgy tűnik, a kifejezetten pozitív érékelések meggyőzték őket, így a Battlefield Hardline ott is csücsül a hazai játékeladási toplista élén. Persze vannak sorozatok, amik a nem épp hízelgő vélemények ellenére is tömegeket vonzanak, így például a rizikósan induló Resident Evil: Revelations 2 dobozos változata is elég jól fogyott.

Újabb lökést adott az elmúlt hetekben is stabilan jó teljesítményt hozó Titanfallnak is a DLC-k ingyenessé válása, illetve az is kiderült, hogy a múlt héten a listáról lecsúszni látszó Dying Light is új erőre kapott.

Új játékok:

1.) Battlefield Hardline
2.) Counter-Strike: Global Offensive
3.) Resident Evil: Revelations 2
4.) Titanfall
5.) FIFA 15
6.) World of Warcraft: Warlords of Draenor
7.) Dying Light
8.) Call Of Duty: Modern Warfare 2
9.) Grand Theft Auto V
10.) Call Of Duty 4: Modern Warfare

A Hardline megjelenése úgy tűnik, hogy még a használt játékokra is hatással volt, az egyébként is népszerű Battlefield-sorozat ismét két résszel képviselteti magát a tízes listán, a BF4 pedig egyenesen a legnépszerűbb volt az elmúlt héten.

Használt játékok:

1.) Battlefield 4
2.) Gran Turismo 5
3.) Far Cry 4
4.) Killzone 2
5.) Resistance: Fall Of Man
6.) Battlefield 3
7.) Driveclub
8.) Call Of Duty: Advanced Warfare
9.) Grand Theft Auto IV
10.) The Last of Us

A jövő heti listán bőven lehetnek új nevek, a Bloodborne mellett addig megjelenik még a Pillars of Eternity, és a Borderlands: The Handsome Collection is. Ti beszerzitek majd valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)