Hirdetés

Mafia 2 - Sétáljunk egyet!

|

Új képek érkeztek a 2K Czech fejlesztésében készülő Mafia 2-ről, amik, mint várható volt újra nyálcsorgatásra ingerelnek.

Hirdetés

A Mafia első részét még mindig rengetegen tolják, nagyon sok ismerősöm emlegeti a mai napig, hogy az mekkora jó játék volt hajdanán, s még most is megállja a helyét. Én pedig egyetértek velük, hiszen nem sok játék maradt annyira emlékezetes, mint a Lost Heaven városának cselekményeit feldolgozó TPS. Egyébként az IGN minden idők 85. legjobb játékának titulálta 100-as listáján.

A Cseh srácok újra dolgoznak, hiszen a 2K Games ottani stúdiója készíti a játék folytatását, mely mind grafikai, mind játékmeneti téren odateszi magát a kor megnemnevezettjáték-klónjainak listáján. Mostmár minden szabad játékmenettel rendelkező játékot sajnos így kell neveznünk, hiszen az a BIZONYOS sorozat átütő sikereket ért el. A Mafia 2 remélhetőleg inkább saját klónja lesz, hiszen a képek és az eddig megjelent videó alapján igencsak egyedi mókázásnak ígérkezik.

A Mafia 2 az 1940-50-es évekbe visz minket vissza, Empire City városába, ahol virágzik a maffiabiznisz, s bizony az egyszeri embereknek elég nehéz a sorsuk. Empire City durván kétszer akkora, mint Lost Heaven, s jobban fog élni, lélegezni. Lesz újságárus, cipőpucoló fiú, valamint rengeteg, változatos, dohányzó, buszra váró járókelő. Az autók sem levegővel működnek, bizony fogy belőlük a benzin elég rendesen, tehát néha meg kell állnunk tankolni, hogy folytathassuk utunkat célunk felé. Nem csak tankolni tudunk a kutakon, de lemosathatjuk a járgyányt, ha már a vér és a bogarak eltakarják a fényszórót.

A játék még idén érkezik először PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, majd nem sokkal utánna természetesen PC-re is. Nagyon nagy szeretettel várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)