Hirdetés

Ma hajnalban meghalt a magyar internet

|

Ugyan csak egy rövid időre, de a magyar net egy jelentős része teljes mértékben elérhetetlen volt.

Hirdetés

Amíg aludtatok, ijesztő dolog történt. Hajnali fél 3 körül a magyar internet komolyabb szeletkéje egy rövid időre teljesen elérhetetlenné vált.

A hiba csak relatíve rövid ideig tartott, úgy 10-15 percig, viszont a hazai net nagy részére kiterjedt. Sok más oldal mellett a legnagyobb magyar site-ok, mint mondjuk az Index vagy a Hírkereső teljesen elérhetetlen volt, de például a Telekom Origójával és a Sanoma oldalaival nem volt semmi probléma.

 

A hvg.hu értesülései szerint a probléma a BIX budapesti adatcserélő központ statisztikájában is egyértelműen látszik, a forgalom lényegében nullára esett vissza ebben negyedórában. A hiba okára egyelőre nem derült fény, de amint megtudunk valamit, beszámolunk róla.

Szerintetek mi történne a világgal, ha egy évig nem lenne internet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)