Hirdetés

Ma 17 órakor ismét egy Axe angyal a képernyőn!

|

Mivel az Axe angyalok a ma esti AXE RISE UP TUSOLÓ & We Love Summer Nyitó Partira készülnek, így még mi sem tudjuk, melyikük látogat meg minket ma.

Hirdetés

Bármelyikük is lesz azonban az biztos, hogy szép, csinos, aranyos és talpraesett lesz - a lányok eddigi szereplései ezt bizonyították.

Gondoljunk csak vissza Eszterre, Nikire, Rékára, Norinára vagy a múlt héten itt járt Renire - mind igen jól állták a sarat és lelkesen válaszolgattak kérdéseitekre. Ma is ugyanez várható, szóval öt órátor várunk benneteket a képernyők elé, és nem csak mi, hanem egy szépséges Axe angyal is (amint megtudjuk, ki jön, ebben hírben meg fogjuk írni).

Addig is íme étvágygerjesztőül és kedvcsinálóul Reni angyal múlt hétről:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)