Hirdetés

Lord of the Rings Online: Rise of Isengard fejlesztői napló

|

Vasudvard - Szarumán központja. Egykor a béke és a nyugalom szigete...

Hirdetés

A WB Turbine, a Lord of the Rings Online fejlesztői végre egy kicsit megerőltették magukat, és foglalkoznak a nemsokára megjelenő "Vasudvard felemelkedése" című kiegészítőjükkel.

A film azért is érdekes, mert történelmi hitelességgel (érdekes kifejezés ez egy képzeletbeli világban) ábrázolták a ehlyszínt és ezzel akpcsoaltosan vázolták a lehetőségeket. M?egismerkedhetünk a Gyűrű Szövetsége Vasudvardjával, ahol fegyverek, páncélok, az ork hadak, az újabbnál úajbb ork mutánsok születnek. De ugyangúy meg fogunk siemrkedni a játékban vasudvarddal, amikor még a béke és a nyugalom szigete volt Fehér Szarumánnal. Sőt, azzal a Vasudvarddal, amely immáron Szarumán börtöne... Érdekes utazgatások lesznek az idősíkok között hamarosan, szeptember 27-től!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)