Hirdetés

Lőni nem tudsz majd az egyik legjobb most készülő játékban, forrasztani annál inkább

|

A Retro Gadgetset már a trailere alapján a szívünkbe zártuk, alig várjuk, hogy rávethessük magunkat.

Hirdetés

Ha jön egy nagy, vagy fontos bejelentés, azt szakmai kötelességünk azonnal megmutatni nektek, de ritkán érezzük ennyire, hogy valamit meg is akarunk mutatni, mint a Retro Gadgets című, PC-re most bejelentett apró, pixel art stílusú, de annál szimpatikusabb és - szentül hisszük - fontosabb játékot.

Amely pontosan az, mint amit a címe sugall: egy műhelyasztalon komponálhatunk NYÁK-ra különböző alkatrészeket egészen addig, amíg össze nem áll álmaink kütyüje. Ez lehet kalkulátor, kvarcjáték, Tamagochi, erősítő, vagy akár bonyolultabb videojáték-konzol, illetve bármi, a lehetőségek végtelenek, azoknak szó szerint csak a fantázia szab határt.

Hirdetés

Természetesen közösségi része is lesz: a Steam Workshopon megtalálhatjuk a más felhasználók által készített kütyüket, amelyeket nézegethetünk, továbbgondolhatjuk őket, vagy használhatjuk ihletforrásként. A legszebb, hogy a fejlesztők ragaszkodnak a fizikai törvényeinek betartásához, azaz amit a játékban megtervezhetünk, azt a való életben is összehozhatjuk némi kézügyességgel, a megfelelő alkatrészekkel és egy forrasztópákával. Arra is jó tehát, hogy a valódi projekteket megtervezzük és begyakoroljuk, kicsit úgy, mint a PC Building Simulatorban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Sajnos még nem tudni, mikor jelenik meg, de a fejlesztők évek óta - bocsánat a szóviccért - hegesztik, reméljük tehát, hogy pár hónap és belevethetjük magunkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)