Hirdetés

Lock's Quest - Védd a falat mindenáron!

|

Egy igazi gyöngyszemre bukkantam a mai flashjáték ajánlónk kapcsán. Nem csúnya és elég hamar rá lehet érezni az ízére.

Hirdetés

A Lock"s Quest lényegében csak arról szól, hogy a rendelkezésünkre álló várfalat kell megvédelmeznünk a hullámokban érkező ellenségtől. A Nintendo játékok külső stílusjegyeit magán hordozó alkotásban mintegy másfél percig tart egy-egy nap, amit sikeresen abszolválva az elpusztított ostromlók után kapott pontok segítségével javítással és fejlesztéssel zárhatunk.

lock1.jpg


Szükség is lesz arra, hogy a kezdetben csupán egy szem lövegünket két továbbival fejeljük meg, és erősebb változatra cseréljük le, hiszen az ellenfél is egyre keményebben szorongatja a falat védő játékost. Az ágyútölteléknek szánt parasztok mellett íjászok, hatalmas pöröllyel grasszáló falbontó szakmunkások, utászok és egyebek törnek ránk.

lock2.jpg


Engem megfogott, olyannyira, hogy egy órácskára még a Rise of the Argonauts tesztjéről is megfeledkeztem. Ha kedvet kaptok egy kis várvédelemhez, akkor megtalálhatjátok jelen iromány tárgyát a Játéközön.hu oldalán. Jó szórakozást!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)