Hirdetés

LIVE FROM CEBIT

|

Udv mindenkinek! Gondoltam benezek hozzatok egyetlen percecskere innen a CeBITrol. Nos, szereny velemenyem szerint az idei show sokkal jobb lett, mint a tavalyi. Rengeteg erdekesseget, es valoban fontos ujitast lathattunk immaron eloben. Ilyen pl. a mar nagyon sokat igergetett Blue Ray Laser... avagy kek lezer, melynek nyersanyaga teljes mertekben megegyezik egy normal CDvel, azonban nem kevesebb, mint 52GB adat paszirozhato ra!!! Mas erdekesseg pl. egy olyan gephaz, melynek uvegezett oldalaba akar halakat is tehetunk, persze akar eloket is :) Tovabbi erdekessegekrol meg megprobalok a holnapi napon beszamolni, teljes osszefoglalonkat pedig kovetkezo szamunkban olvashatjatok. Addig pedig mindenkinek sok jatekot kivanok! Vasarnap "talalkozunk"...!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)