Hirdetés

LittleBigPlanet - Csakis Blu Ray lemezeken

|

A Sony reagálva a Reuters cikkére, kijelentette, hogy csakis fizikai formában, azaz kizárólag Blu Ray-en lesz kapható az LBP.

Hirdetés

Helikopter tollából nem rég olvashattátok a Media Molecule virtuális homokozójának bétatesztjéről vésett beszámolónkat, melyben a mélyen tisztelt kolléga egyértelműen világossá tette, hogy a Sony őszi kínálatának legnagyobb durranásával lesz dolgunk.

aadsad.jpg
 

A Reuters jelentése szerint az október végén debütáló alkotás digitális formában is elérhető lett volna, azonban a Sony megcáfolta a hírt és ma egyértelműen leszögezte, hogy nem óhajtják a PSN-en keresztül terjeszteni a LittleBigPlanetet, így az csak és kizárólag Blu Ray-en lesz megvásárolható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)