Hirdetés

Lionhead: Black & White 2

|

Reméljük, a Lionhead Studios nem hangzik senki előtt ismeretlenül. A Peter Molyneaux vezette csapat készítette éveken keresztül a Black & White-ot, most pedig hivatalosan is bejelentették ennek folytatását. Az új rész azután játszódik, hogy munkánk végeztével kicsit magukra hagytuk népünket, és azok időközben felfedezték a technológiát, ami egy idő után harchoz vezet. Mivel embereink sokkal talpraesettebbek, nem az lesz a feladat, hogy az alapdolgokat megtanítsuk nekik, hanem olyan morális kérdések kerülnek a középpontba, mint hogy békésnek vagy harciasnak neveljük-e őket, szítunk-e konfliktus közöttük (vallási alapon ez nem lesz nehéz) stb. Megjelent az első négy kép is, a GameSpot pedig elkövetett egy rövid előzetest.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)