Hirdetés

Letartóztatták a férfit, aki kiszivárogtatott 45 percet a Starfieldből

|

Más is volt az elkövető rovásán, aki egy egész világ előtt bizonyította, hogy nem ő minden idők legzseniálisabb bűnözője.

Hirdetés

Kevéssel azután, hogy a Bethesda elkezdte kiküldeni a Starfield tesztkódokat a sajtónak és a tartalomgyártóknak, több embargósértés is történt, hirtelen sokszorosára nőtt annak az esélye, hogy óvatlanul belefussunk egy-egy masszív spoilerbe. De mindez sehol sem volt ahhoz az ámokfutáshoz képest, amit Darin Harris vitt végbe.

A 29 éves férfi nem elsősorban azzal szerzett magyának gyorsan múló hírnevet, hogy összesen mintegy 45 percnyi anyagot osztott meg a Starfieldből, hanem hogy ritka ügyetlenül játszott, a beszámolók szerint nyilvánvalóan fogalma sem volt arra, hogy mit is kellene csinálnia. Ebből még a virálissá vált klipek dacára nem lett volna komolyabb baja, de Harris nem érezte, hogy hol a határ.

Hirdetés

Képes volt feltölteni egy videót, amiben a bénázása miatt mentegetőzött, mivel nem "videojáték-szakértő", és egyúttal kicsit dicsérte is a játékot Todd Howardnak címezve. A legostobább húzása azonban csak ezután következett.

Elkezdte meghirdetni a Mercari oldalán azokat a Starfield témájú cuccokat (a játék különböző kiadásait, a játékhoz készült karórást és egyebeket), amiket a munkahelyéről, egy raktárból lovasított meg. Sőt videókat töltött fel, amelyeken bizonyítja, hogy elment a FedExhez, és fizetett a fuvarokért.

Harrist, aki szorgalmasan gyártotta a saját maga ellen szóló a bizonyítékokat, augusztus 24-én a Tenessee-i seriffhivatalban rabosították, hiába kezdte el aznap törölni a terhelő videókat és posztokat, két szabálysértés (marihuána birtoklása és 1000 dollárnál nem nagyobb értékű lopás), valamint egy bűncselekmény (lopás 2500 és 10 000 dollár közötti értékben) vádjával.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)