Hirdetés

Legyél Te is VIG!

|

VIG, azaz Very Important Gamer: a Microsoft új programja a hazai Xbox 360 közösség megmozgatására. Csatlakoznál? Megértjük…

Hirdetés

Zsenge gyermekkorunkban meghatározó élmény volt az isis banda különféle tagjainál lógni (különösen szerettük a gazdag gyerekeket, ahol Atari vagy videó is volt, mert ugyebár vakulásig lehetett játszani meg nézni az alámondásos - eredetileg német nyelvű -, akciófilmeket az Orion tévén.) Kedden délután újra átélhettük ezt az élményt a Microsoftnál, ahova „pizza & play" partira invitáltak minket. Nos, a Microsoftnál ideálisabb gazdag gyereket álmodni sem lehet, mert olyan csávókkal haverkodik, mint a háromszoros olimpiai ezüstérmes úszó Cseh Laci (ott is volt, mint igazi Xbox-rajongóhoz illik), illetve a pizza mellett Fable 2, Mirror's Edge, Guitar Hero IV, You're in the Movies, Gears of War 2 is várt minket, no és egy Nagy Bejelentés.

 

VIG = Very Important Gamer
Kezdjük az utóbbival: a Microsoft keresi az „Xbox nagyköveteit": az Xbox játékos közösség öt „legszorgalmasabb, legsokrétűbb" tagját. Az öt szerencsés kiválasztott (a hatodik maga Cseh Laci) minden Xbox-játékot megkap ajiba a Microsofttól (hoppá), bejáratos lesz számos exkluzív rendezvényre, például a keddihez hasonló „pizza & play" partikra, kipróbálhat egy rakás játékot megjelenés előtt, és exkluzív ajándéktárgyakhoz juthat. Bárki lehet VIG, a lényeg hogy legyen hardcore Xbox 360 játékos, vállalja hogy később blogol majd a novemberben induló blog.xbox.hu oldalon.

Miképp lehet jelentkezni VIG-nek?
Jelentkezni emailben lehet, az xboxhu@microsoft.com címen, november 9-ig. A feltételek:

- add meg a gamertagedet

- írj egy idén megjelent xboxos Microsoft-játékról 5-10 ezer karakteres tesztet

- jelöld meg kedvenc műfajodat, kedvenc játékodat

- tüntesd fel, melyik játékos fórumon vagy aktívan jelen

- írj egy rövid fogalmazást arról, hogy szerinted miért lennél jó VIG

Ezek után már csak reménykedni kell, hogy Téged választanak be Cseh Laci mellé az öt VIG közé.


És amiről nem beszélünk...
Miután kiörömködtük magunkat a VIG program bejelentésén, nekiláttunk a pizza & play parti „pizza" és „play" részének. A Gears of War 2 brutál volt (főleg projektoron játszani), a Fable 2-t és a Mirror's Edge-et pedig már volt szerencsénk kipróbálni - kicsiny csapatunk ezért leginkább a Guitar Hero IV mellett ragadt le. Tudjátok, itt már lehet énekelni és dobolni is, és mi éltünk is a lehetőséggel. Nos... Inkább nem részletezném, legyen elég annyi, hogy mi nagyon élveztük, de a többiek talán nem annyira. Lassacskán a többi újságíró elszivárgott, házigazdáink viszont igazi úriemberek módjára még akkor sem hívták a biztonságiakat, amikor az emberi fül számára hallható hangtartomány legfelső határán sikoltoztam el Michael Jacksontól a Beat it című örökbecsűt. Anyu, ugye legközelebb is átmehetünk a Microsofthoz játszaniiii?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)