Hirdetés

LEGO Pirates of the Caribbean trailer

|

A Karib-tenger kalózai LEGO verzióban is hódítani fognak.

Hirdetés

A LEGO játékokat általában az jellemzi, hogy viccesek, mókásak, tele vannak poénokkal és látványos jelenetekkel - elképesztő, mi mindent lehet kihozni a LEGO figurákból. 

A LEGO Pirates of the Caribbean videójáték az összes filmet magában foglalja - nagyívű, mindent magában tartalmazó történeti vonala van. A filmek és a LEGO játékok rajongói tuti célpontjai a mókának. Ebből a trailerből nemcsak a főbb szereplőkkel ismerkedünk meg, hanem megnézhetjük a főbb helyszíneket is és az eddig nem simert játékmódokról is tájékoztatást kapunk - ne szégyelljük magunkat, csatlakozzunk Jack Sparrow kapitányhoz és kalandra fel!

">LEGO Pirates of the Caribbean trailer a GSTV-n.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)