Hirdetés

LEGO Marvel Collection - becsomagolták a kockásított szuperhősöket

|

Aki szeretné bepótolni konzolokon az eddigi LEGO Marvel játékokat, az egy tripla címet tartalmazó kollekcióval megteheti.

Hirdetés

Közeleg a Bosszúállók: Végjáték premierje, amely bár a Disney filmje, azonban a LEGO franchise-on keresztül a Warner Bros. is követelhet magának egy szeletet a tortából. Ezúttal azonban nem egy új játékról van szó,, hanem egy kollekcióról. 

Hirdetés

A kiadó megerősítette, hogy jön a LEGO Marvel Collection PlayStation 4-re és Xbox One-ra, amely magába foglal három játékot: a LEGO Marvel Super Heroes 1-et, a  LEGO Marvel Super Heroes 2-t és a LEGO Marvel's Avengerst, továbbá a csomagot bezsákoló játékosok megkapják az epizódokhoz korábban megjelent DLC-ket, így például többek között a Fekete Párducot is. 

A LEGO Marvel Collection megjelenése március 15-én várható PlayStation 4-re és Xbox One-ra, egy héttel a Marvel Kapitány premierje után. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)