Hirdetés

Legion PC-re

|

Az angol Slitherine Software bemutatta készülő PC-s játékát, a Legion-t. Ez egy történelmi stratégia lesz, mely az antik Rómában játszódik majd. Lesznek különféle játékmódok: ebből az egyik a taktikai-level, ahol különféle formációkba kell rendeznünk a hadsereget, hogy megnyerhessük a csatát. Egyelőre még nem lehet tudni, hogy ki adja ezt ki (és még a megjelenési időpontja sem tisztázott)... Néhány érdekesség a játékból: - nagyméretű, valódi helyszíneket feldolgozó pályák - több, mint 20 oldal (telepesek, harcosok, stb) - 20 különféle AI ellenfél - diplomácia - óriási, valós harci jelenetek, több száz harcossal - a harci model valós eseményeken alapszik... - ...hasonlóképpen a fegyverzet - 3D-s csataterek - négy erőforrás - vas, fa, ruhaanyag, étel - részletes gazdaság - alacsony gépkövetelmény (a részletek egyelőre nem ismertek) Az első képet ebből megtekinthetitek az AVault honlapon!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)