Hirdetés

Legend of Zelda: Ocarina of Time - Hivatalos tréler

|

Minden tiszteletem az olyan elhivatott rendezőké, akik fáradtságot és kritikákat mellőzve filmadaptációkhoz folyamodnak.

Hirdetés

Egy héttel ezelőtt Mega Man trélerrel jelentkeztünk, melynek láttán sokan elképedve kapkodtak levegő után, no nem hihetetlen látványvilága és effektjei, hanem alacsony-költségvetésű mivolta miatt. Félve ugyan, de megosztom veletek a Hero Of Time legújabb, hivatalos előzetesét, melyben a Legend of Zelda: Ocarina of Time került feldolgozásra. Mivel hétfőn kilőttük vasárnapra tervezett FAIL posztunkat ezért kénytelenek voltunk helyettesítő irományt vagy videót találni. A büszke szót semmilyen esetben sem használnám, de megtaláltuk a tökéletes anyagot. Ha a Mega Man vizuális trükkjeit tűrhetőnek neveztem, akkor a Hero Of Time kapcsán inkább nem nyilatkozom. Hamisítatlan garázsprodukció, melyet még Döner Rambó fröccsöntött aknavetős jelenetei is überelnek. Szegény Link többrétegnyi vakolatot kapott, gonoszunk fején romlott tükörtojás landolt és mintha egykori férfi pornószínészek is feltűnnének az alkotásban. Hangsúlyozom újra, respektálóm a készítőket, de ha egyszer kezüket komoly korlátok kötik, csak addig nyújtózkodjanak, ameddig takarójuk ér, ellenkező esetben olyan munkával rukkolnak elő, melyet mindenki a FAIL kategóriába sorol.

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)