Hirdetés

Left 4 Dead - Még visszatér az osztott képernyő

|

A kipróbálható verzióból eltávolították az osztott képernyős játéklehetőséget, de véglegesen nem szabadultak meg tőle.

Hirdetés

Érzéketlen élőhalott seregek likvidálásra szakosodott vadászok meglepődve tapasztalták, hogy a Left 4 Dead asztali rendszerekre megjelent demonstrációs verziójából egy frissítés után szőrén-szálán eltűnt az osztott képernyős játéklehetőség. A kooperatív módra ráakaszkodott játékosok addig verték öklükkel a Valve főhadiszállásának kapuját, míg egyik munkatársuk apró cetlivel kezében megjelent és közönségtájékoztatásba kezdett. Yahn Bernier sietett rendet rakni a fejekben és megelőzni, hogy minden masina előtt kisebb tömegek gyűljenek össze. Bernier elmondta, hivatalosan az Xbox 360 verziót illeti meg az osztott képernyős játéklehetőség, mivel a konzol esetében nem adódhat probléma az irányítással és a rendelkezésre álló perifériákkal. A PC-s rendszereken ugyan nem tervezték bevezetését, azonban később úgy döntöttek átvariált formában beleépítik bónusz játékelem keretében. A megjelenés pillanatában természetesen újra megoszthatjuk gépünket ismerősünkkel, a demóból mindössze azért kellet száműzni, mivel jelen pillanatban még nem áll készen a játékosok fogadtatására.

 

left4dead.jpg
 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)