Hirdetés

Left 4 Dead 2 - Késik a The Passing DLC

|

Március 31-ről egyszerűen tavaszra módosították az első Left 4 Dead DLC megjelenését

Hirdetés

Úgy tűnik, ebben a hónapban már biztosan nem kapjuk meg a Left 4 Dead történet első és második felvonása eseményeinek összekapcsolását megcélzó, letölthető digitális tartalmat, a The Passing DLC-t. Érti ezt a mondatot még valaki rajtam kívül?

Az első Left 4 Dead 2 DLC csúszásának tényét a Valve is megerősítette, ugyanakkor indoklást nem fűzött mellé. Egyedül az árról derült ki egy s más, mégpedig hogy Xbox Live-on a kellemes, 560 MS pontos árkategóriába kerül majd a drága, és az új pályák mellett olyan extrákat is tartalmaz majd, mint az M60-as gépfegyver (ezt valamilyen oknál fogva nem lehet majd újratölteni), a golfütő, illetve egy menyasszony-kivitelű Witch. Left 4 Dead 2  The Passing DLC, akkor tavasszal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)