Hirdetés

Szeretnéd, ha lefejeznének?

|

Vágták már le a fejeteket? Nekem se, de most hála a 21. század csodájának, nemsokára mindnyájan élvezhetjük a kilátást a kosárból, amolyan Ned Stark stílusban.

Hirdetés

Adott egy eszköz, aminek hála gyakorlatilag karnyújtásnyira van a virtuális valóság tökéletes megvalósítása. Mire használjuk? Hát guillotine szimulátornak!

Mit nekünk Skyrim, amikor André Berlemont, Erkki Turmmal és Morten Brunbjerg megalkották a világ valószínűleg legfurább mini-játékát. A „móka” nem túl bonyolult: felveszed a szemüveget, és várod, ahogy a középkori kivégzőeszköz pengéje csattanjon a nyakadon, aztán nézelődhetsz (és megpróbálsz nem elájulni). Kevés játékot nem tudnék nyugodt szívvel kipróbálni, ez vezeti a listát.

Jelentkezzen, aki kipróbálná!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)