Hirdetés

LawBreakers alpha - lehet jelentkezni a tesztelésre

|

Cliff Bleszinski és csapata, a Boss Key Studios bejelentette, hogy mától bárki jelentkezhet a LawBreakers alfatesztjére, a kedvünket pedig egy hangulatos gameplay trailerrel kívánják meghozni.

Hirdetés

Talán sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy az Unreal Tournamentet is jegyző CliffyB új lövöldéje, a LawBreakers mégsem lesz ingyenesen játszható, viszont a projektben továbbra is hatalmas a potenciál, amit a hamarosan elrajtoló alfatesztben a játékosok is megtapasztalhatnak majd. 

Az aréna shooterek táborát erősítő LawBreakersben egy futurisztikus jövőt ismerhetünk meg, amelyben egy a Földet ért katasztrófa után megváltozik a bolygó gravitációja, az emberek pedig újra felépítették a civilizációt, különböző gravitációs trükkökkel és poszt-modern építészettel alkalmazkodtak a megváltozott körülményekhez. Az épületek között majd mi is lövöldözhetjük egymást stílusosan, az arénalövöldék koncepcióját megújító formában. Valahogy így: 

Ha a gameplay videó láttán ti is bele szeretnétek kóstolni a kifejezetten felnőtteknek készülő LawBreakers összecsapásaiba, akkor nem kell mást tennetek, mint a hivatalos oldalon megadni a kellő adatokat és jelentkezni az egyelőre még dátum nélküli alfatesztre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)