Hirdetés

Last Life - kalandjáték noir köntösben

|

Kickstarterre került a Rocket Science új kalandjátéka, amelyet rögtön fel is karolt a Double Fine, hogy segítsenek a fejlesztésben és a terjesztésben.

Hirdetés

A Rocket Science Amusements élén az a Sam Farmer áll, aki korábban a BBC játékokkal foglalkozó részlegét vezette, de ő volt a dizájnere a Blink nevű játéknak is is. A csapat új kalandjátékát olyan címek inspirálták, mint a The Walking Dead, vagy a Kentucky Route Zero. A hangsúly elsősorban a hangulaton és a történetmesélésen van, miközben próbára teszik a játékos logikáját és dedukciós képességeit.

A 3 epizódból álló játék első részéhez mindössze 75 000 dollárra van szüksége a csapatnak, amelyet közösségi kalapozással akarnak előteremteni. A sci-fi noir kalandot a Broken Age mögött álló Tim Schafer is támogatja, stúdiójával minden segítséget megadnak, hogy a Last Life mihamarabb elkészülhessen.

A történet szerint 11 évvel járunk a Föld elpusztulása után, mi magunk Jack Parkert alakítjuk, aki egy marsi kolónián dolgozik detektívként. Az utolsó ügyünk során lelőnek minket, mielőtt felgöngyölíthettük volna a szálakat, egy felfedezésnek hála azonban visszatérhetünk az élők sorába. A 3D nyomtatás segítségével felélesztenek minket, és kapunk 4 órát, hogy megtaláljuk a gyilkost, és pontot tegyünk az ügy végére. Talán még arra is fény derül, mi okozta a Föld pusztulását.

A csapatnak egy hónapja van, hogy a szükséges pénzmagot előteremtse, azonban látva, hogy már most több mint 15 000 dolláron áll a mutató, nem kételkedünk a sikerben. A Last Life PC, Mac és Linux platformokon jelenik meg, legalábbis nagyon reméljük, rajtatok múlik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)