Hirdetés

Laptop játékosoknak az OCZ-től

|

Mostanság egészen sok laptop lát napvilágot, amit kifejezetten játékosoknak szánnak és most az OCZ is beáll a sorba!

Hirdetés

A főként kitűnő memóriáiról ismert cég, nem csak az állóvízben úszkál. Foglalkoznak tápokkal és különféle adat tároló eszközökkel is. De a notebook piac szerintem távol áll tőlük. Erre a gondolatra erősen rácáfoltak és felfedték új 17"-os Whitebook terméküket. A do-it-yourself notebookok 15"-os verziója már elkezdte az új termékcsalád bevezetését Május környékén, de az h jön az új családtag tényleg meggyőző a cég laptop piaci szándékait tekintve.

 

diy_17_b.jpg

 

Az OCZ olyannyira komolyan gondolja, hogy az új Whitebook-ba a jelenlegi talán legerősebb mobil platformot vonultatta fel az Intel Core 2 Extreme X9100-ast. Ez nem csak erős, de a Centrino 2-es család mobilitás terén is elég erős. Ezzel a lépéssel egyébként a világ egyik első Montevina alapú notebookját dobja a piacra. A cikk forrását és a hardver leírását itt olvashatjátok!!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)