Hirdetés

L.A. Noire - mindenkinek ajánlott

|

A Team Bondi szerint bárki megkedvelheti az L.A. Noire-t, függetlenül attól, hogy szereti-e a műfajt.

Hirdetés

A csapat főnöke, Brendan McNamara azt is elárulta, hogy azoknak nem lesz pokol a játék, akik még tapasztalatlanok az L.A. Noire műfajában, viszont a hardcore játékosokat is érhetik meglepetések.

A készítők célja érthető módon nem az volt, hogy elvegyék a műfajba újonnan belekóstoló játékosok kedvét, de azt sem akarták, hogy túl könnyű legyen a tapasztaltak számára. A kihallgatások során nyújtott profizmus számos módon lehet kifizetődő: új bizonyítékok kerülhetnek nyilvánosságra, gyorsabban az ügyek végére érhetünk, de egy karakter piszkos titkaira is fényt deríthetünk. Akárhogy is jutunk egy-egy ügy végére, a játék nem büntet minket, ha esetleg egy kihallgatás során nem jutunk sok információhoz.

Az esetek nagy részében erőszak nélkül is elérhetjük célunkat, de néha szükségünk lesz arra, hogy bemocskoljuk kezeinket. Nem kell egy menekülő gyanúsított után lőnünk, elég ha a levegőbe lövünk, és a bűnöző kétszer is meggondolja, hogy érdemes-e futnia. Az L.A. Noire május 20-án jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)