Hirdetés

Kuma War - gyilokmarcsa

|

A Kuma Reality Games a minap küldött egy levélkét, mely legújabb fejlesztésüket hivatott reprezentálni. A Kuma War egy érdekes kezdeményezésű akciójáték, melynek lényege, hogy hetente újabb és újabb tartalommal tölthetjük meg (már, ha előfizetünk rá). Ez nem előre definiált adatok alapján történik, hanem egy hét információszerzésen a valóságos világból. A játékos természetesen rengeteg járművet is vezethet majd a csaták folyamán, de persze sosem tudhatjuk, hogy mi lesz benne egy hét múlva. Ha ez beválik, igencsak újszerű játékélményben lehet részünk, valamikor 2004 februárjától kezdve! A honlapja máris beindult, érdeklődők fáradjanak el ide.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)