Hirdetés

Különleges játékokat vehetsz meg nagyon olcsón

|

Sok más mellett akciós Borderlands, Slime Rancher és Temtem vár minket az egyik kedvenc digitális üzletünkben.

Hirdetés

A Humble oldalát leginkább a jótékony céllal és rendszerint kiváló áron kínált csomagjairól ismerjük. Egy egyedi konstrukció szerint többnyire mi szabjuk meg, hogy miért mennyit akarunk fizetni, és az önnön szórakoztatásunkra elszórt pénzünk különböző jótékonysági szervezeteknél landol. Ezúttal azonban a Humble Store szabja az árakat.

Nem mintha ettől meg kellene ijednünk, pláne, amikor egy akkora vásárt tart az üzlet, mint a mostani Groovy Style Sale. A srácok kiválogattak egy rakat stílusos címet, lenyesték az áraikat, és elénk dobták a kínálatot.

Hirdetés

Rengeteg gyönyörű indie játékot markolhatunk fel a következő napokban fillérekért, de a kisebb megjelenések között találunk azért nagy neveket is, mint például a Borderlands 2-t és a BioShock: Infinite-et. Ha kihagytátok valamelyiket, akkor mindenképpen pótoljátok.

Az imént felsoroltak a személyes kedvenceink, de egyáltalán nem muszáj a mi ízlésünkre hagyatkoznotok, a teljes felhozatalt itt találjátok. Egy hetetek van bevásárolni, azaz szükségtelen kapkodni, nyugodtan át lehet gondolni, hogy mi az, amit tényleg a gyűjteményetekben akartok tudni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)