Hirdetés

Közkedvelt Xbox-játék kerül ki a Game Passból

|

A Microsoft adta ki, most mégis úgy döntött, eltávolítja a kínálatból.

Hirdetés

Frissítés: A Remedy jelezte, hogy a Quantum Break vissza fog kerülni, de licencproblémák miatt egyelőre mindenhonnan el kellett távolítani.

Korábban írtuk: Az Xbox Game Pass még mindig több száz játékot kínál, így abszolút megéri előfizetni rá még úgy is, hogy sajnos már az első hónapért is a teljes árat vagyunk kénytelenek kiadni. A bérlet egy elképesztő méretű és változatosságú játékkatalógushoz kínál hozzáférést, amiben időnként cserélődik a felhozatal.

Ehhez már nagyrészt hozzászoktunk, így az, hogy kikerülnek játékok nem egy nagy meglepetés. Az már annál inkább, hogy az Xbox One egyik legjobb exkluzívja is a távozók között van.

Hirdetés

A Quantum Break ugyan nem a Remedy Entertainment legsikeresebb játéka, de egy üde színfoltja volt az Xbox One felhozatalának. Ettől függetlenül a Microsoft mégis kiteszi azt a bérletből, ami hatalmas meglepetés, tekintettel arra, hogy a Microsoft volt a kiadója. Nagyon kíváncsiak lennénk rá, hogy miért nem maradhat, de valószínűleg sosem fogjuk megtudni a választ.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Quantum Break mellett egyébként a Life is Strange: True Colors távozása miatt is szomorúak vagyunk, és biztos lesz legalább egy tucatnyi játékos, aki a Rainbow Six Extraction eltűnése miatt is paprikás lesz.

A hamarosan kikerülő címek teljes listája a következő:

  • Quantum Break
  • The Riftbreaker
  • Moonglow Bay
  • Rainbow Six Extraction
  • The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos
  • Life is Strange: True Colors
  • The Long Dark
  • Panzer Corps 2 (PC cím)

Azt még nem tudjuk, hogy mik jönnek a helyükre, de remélhetőleg a Microsoft készen áll pótolni majd valamivel a fentieket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)