Hirdetés

Vége az olcsó Game Passnak

|

Régóta érvényes ajánlatot változtatott meg a Microsoft.

Hirdetés

Régóta futott a Microsoft azon promóciója, melynek keretében a Game Pass minden új és tagságát régóta szüneteltető előfizetője egy hónapon át mindössze 300 forintért használhatta az Ultimate szint minden szolgáltatását, kipróbálhatta vagy akár végig is játszhatta a kínálatban szereplő játékokat és a cloud gaminget, amivel akár mobilról is elérhetünk konzolos címeket, ha a net is úgy akarja.

Pár napja még élt az ajánlat, ma azonban már nem: a Game Pass 3000 forintba kerül, az Ultimate 4190-be, de ha összeállsz négy barátoddal/ismerősöddel/családtagoddal, úgy spórolhatsz a legtöbbet, hiszen így a szolgáltatás fejenként 1678 forintba kerül egy hónapra. 

Hirdetés

Azt, hogy a promóció véget ért, Kari Perez, az Xbox globális kommunikációért felelős vezetője is megerősítette a The Verge-nek, és hozzátette, további, az új érdeklődőknek szánt ajánlatokon gondolkodnak.

A Game Pass persze ilyen áron is vastagon megéri, több száz játékot kínál, köztük vadonatújakkal - 2023 azon játékait, amik rögtön elérhetők lesznek az előfizetőknek további költségek nélkül, listába is szedtük.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)