Hirdetés

Közelít a Timeshift demója

|

Már jó ideje húzzák-halasztják a TimeShift megjelenését, de a jelek szerint azért még van remény! Idén augusztusban várható a kipróbálható demója az időutazós/időtorzítós FPS-nek.

Hirdetés

Körülbelül a lipcsei Games Convention idején jelenik majd meg a TimeShift demó, melyben megállíthatjuk, lelassíthatjuk, és korlátozott ideig akár vissza is frodíthatjuk az időt. A játék érdekessége mindenképpen ebben rejlik, sokszor az időben rejlő lehetőségeket kell kihasználnunk, ha meg akarunk oldani egy feladatot - ha nem sikerült, nem kell azonnal az elmentéshez nyúlni, megpróbálhatjuk újra, ha éppen úgy tartja úri kedvünk. A játékról bővebben a hivatalos oldalán, vagyis itt olvashatsz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)