Hirdetés

Közeledő mozi előzetesek

|

A következő hónapok igazán ígéretes mozi előzetesekkel kecsegtetnek. Star Trek, új The Dark Knight tréler és Indiana Jones negyedik része is friss mozgóképpel hallatt majd magáról.

Hirdetés

Az első előzetesig már nem sokat kell aludnunk. Christopher Nolan-féle Batman: The Dark Knight idáig a Jokert megformáló Heath Ledgerrel kampányolt. Mozgókép alig-alig érkezett a 2008. július 18-án debütáló filmből. Nos, ez a tendencia végre megtör, ugyanis a Warner Bros. ma bejelentette, hogy december 14-én az I Am Legend előtt kezdik vetíteni a második trélert. Érdekesség, hogy az IMAX mozikban, szintén az I AM Legend előtt a The Dark Knight első hét percét adják majd.

jokerpromo.jpg

 

A Star Trek fanatikusoknak kicsit tovább kell várniuk. A legújabb csillagközi mozi előzetese január 18-án, J.J. Abrams világvége mozija, a Cloverfield előtt kerül terítékre.

1072665010_smpa_trek1.jpg

A legutolsó említésre méltó közelgő tréler a Steven Spielberg rendezte Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Indy legújabb, szám szerint negyedik kalandját 2008. május 22-től vetítik majd a filmszínházak. A legfrissebb trailert valószínűleg a Super Bowl szünetében adják majd le. A fagyos februári hónap biztos, viszont az alkalom nem. Az is megeshet, hogy a Paramount a The Spiderwick Chronicles előtt teszi közkinccsé az előzetest.

indiana.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)