Hirdetés

Közel lehet a Mafia 4 bejelentése

|

Heteken belül sort keríthet a formális leleplezésre a Take-Two Interactive egy megbízható szivárogtató szerint.

Hirdetés

Nem titok, hogy a Mafia 3-at, valamint az eredeti Mafia remake-jét, a Mafia: Definitive Editiont is jegyző Hangar 13 egy ideje már serényen munkálkodik a széria következő felvonásán, amelyre csak megszokásból hivatkozunk Mafia 4-ként, mivel korábbi szivárgások alapján sejthető, hogy előzmény lesz, amely saját fejlesztésű motor helyett Unreal Engine 5-re épül.

Ami a hivatalos információkat illeti, a Take-Two Interactive meglehetősen szűkmarkú volt eddig, ám egy, a múltban már több alkalommal hiteles információkat szállító bennfentes állítása szerint a helyzet hamarosan megváltozhat.

Hirdetés

Kurakasis, aki azzal vált ismertté, hogy idő előtt kiszivárogtatta számos játék, köztük az Indiana Jones and The Great Circle, a Marvel's 1943: Rise of Hydra és a Metro Awakening címét, most a Twitteren/X-en arról írt, hogy a Take-Two Interactive bejelentést készít elő a Mafia franchise kapcsán.

Azt ugyan nem tudja megmondani, hogy a Mafia 4-ről vagy esetleg a Mafia Trilogy next-gen frissítéséről lesz-e szó, de úgy kalkulál, hogy a hivatalos leleplezésre 3-4 héten belül sor kerül. A viszonylag konkrét időintervallumot arra alapozza, hogy annak idején az űrbéli BioShockként aposztrofált Judas trailerről és ennyivel hamarabb szerzett tudomást.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)