Hirdetés

Közel 15 percen át borzolja az idegeidet a The Medium

|

Meglehetősen hosszú gameplay anyagot tettek közzé a hamarosan megjelenő The Medium kapcsán

Hirdetés

A Bloober Team által fejlesztett (tudjátok, korábban nekik köszönhettük a Layers of Fear mindkét részét, az Observer, vagy épp a Blair Witchet is), PC-re és Xbox Series X|S konzolokra megjelenő The Medium a hónap végén, egészen pontosan január 28-án fog megérkezni. A közelkő start örömére pedig ma egy igazán hosszú gameplay videót tettek közzé az alkotók. 

Közel 15 perces felvételről van szó, ami remekül prezentálja a játékban bemutatott két létsík, a valós világ és a "spirit world" kapcsolatát. 

Hirdetés

Kíváncsian várjuk, mi sül majd ki a médium, vagyis Marianne nyomozásából, magát a játékot pedig végtelenül egyszerű lesz kipróbálni, ugyanis a megjelenés napjától az Xbox Game Pass részét képezi konzolokon és PC-n is, szóval elég hozzá mindösszesen egy aktív előfizetéssel rendelkezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)