Hirdetés

Kockaszótár (nem csak) csajoknak - alapvető fogalmak a játékvilágban

|

Most egy kis segítséget szeretnénk nyújtani azoknak, akik szeretnék felzárkóztatni magukat a geek világ aktuális kifejezéseiből.

Hirdetés

Valószínűleg mindannyian voltunk már olyan helyzetben, hogy barátaink/ismerőseink/közelünkben lévő személyek beszélgettek egy szerepjátékról, mi pedig nemhogy hozzászólni nem tudtunk, érteni sem értünk belőle sokat. Ekkor jöhet jól az Electrose által összeállított szótár, melyben olyan alapvető kifejezések szepelnek, amit mindenkinek ajánlatos ismerni, hogy a "Karazhanba mentem raidelni a hetvenes palámmal" mondat értelmet nyerjen. A szótár első részét itt, a másodikat pedig itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)