Hirdetés

KnightBlade: Line Of Defense - Irány az űr

|

A KnightBlade: Line Of Defense egy űrben játszódó kis game lesz, mely a tervek szerint egy trilógia első epizódja. A játékban majd a hadban álló Föld megmentése lesz a célunk, melyhez kézhez kapunk egy remekül felfegyverzett hajót, mely a bolygónk utolsó védelmi vonala. A játék a fejlesztők saját Reality Enginejét használja, melynek hála az események teljesen térben zajlanak. A történet során megtalálhatunk majd többet is a jól megszokott játékelemekből, ilyen lesz majd például az űrben vagy a bolygón való FPS szerű játékmenet, harc egy rendkívül gazdag világban, valamint a játékos által bebarangolt területek teljesen élők, minden interaktív. Konkrét megjelenési dátum még nem ismert, de a PC-s verzió a konzol után jelenik meg néhány hónappal.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)