Hirdetés

Knight Online nyári csemege

|

Az ingyenes MMORPG játékok között nagyon sok jól kidolgozott világot találhatunk, melyek között a Knight Online rengeteg játékosnak szolgál virtuális otthonául.

Hirdetés

A készítők a nyárra különleges akciókkal próbálják meg elcsábítani a játékosokat, így aki most regisztrál az ingyenes MMO játékba, az elég jól jár. Elsőként a július 3 és 31 között regisztrált accountok felhasználóinak szereznek örömet, ők ugyanis gyorsabban fejleszthetik a karaktereiket, hála az új varázslatoknak. A többi újítás már minden játékost érint, mivel a játék világát finomították velük. Elsőként Moradon kastélya, azaz a kiindulási hely lett szebbé varázsolva, ami hamarosan egy patch fog belevinni a játékba, de az új rendszereknek hála hatékonyabban tudják majd szűrni a csalókat is. A további információkért és magáért a játékért látogassatok el a honlapjára.

knightonline2_k.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)