Hirdetés

Kiterjesztett valóság - Táncoslányok a nappaliban

|

Az AXE és a CKM izgalmas alkalmazásának köszönhetően akár három hölgyet is szobájába varázsolhat az olvasó.

Hirdetés

Májusban debütál az életmód magazinok piacán az augumented reality, amikor a CKM megmutatja, hogy több rétege is létezik a valóságnak. Augumented reality, azaz kiterjesztett valóság az a szolgáltatás, ami egy földrajzi ponthoz (pl. WiFi hotspot), vagy valamilyen specifikus ábrához kötve különleges tartalmat jelenít meg mobil eszközünkön, ami lehet ugyanúgy okostelefon, mint táblagép is.



Az AXE és a CKM együttműködése következtében létrejött augumented reality alkalmazás a CKM májusi lapszámához kapcsolódik, amihez szükség lesz még az megtalálható AXE Facebook oldalán megtalálható Private Dance Club elnevezésű applikációra. Az olvasó ebben kiválasztja a három dögös táncoslány - szőke, barna és fekete - közül azt, amelyik leginkább megmozgatja a fantáziáját, majd bekapcsol a webkamera, megmutatja neki a CKM magazinban elhelyezett ábrát, és máris kezdetét veszi a magánszám. A marker mozgatásával különböző stílusú műsort adnak elő a lányok, akikkel a felhasználó akár közös fotókat is készíthet, hogy azokat később megossza a saját Facebook üzenőfalán ismerőseivel. Mielőtt azonban valamilyen huncutságra ragadtatná magát, győződjön meg róla, hogy bezárta az ajtót.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)