Hirdetés

Kiszivároghatott a World of Warcraft következő kiegészítőjének címe

|

A Blizzardnál valaki rosszkor nyomott meg egy gombot, így idő előtt tudtunk meg ezt-azt a World of Warcraft új kiegészítőjéről.

Hirdetés

Ha minden a tervek szerint alakult volna, április 19-éig váratott volna minket a Blizzard a World of Warcraft soron következő, szám szerint kilencedik kiegészítőjének leleplezésével, azonban hiba csúszott a rendszerbe, és a hivatalos oldalon jelentek meg infók a Dragonflight nevet viselő csomagról. 

A lényegre persze a bejelentésig várnunk kell, de pár dolgot már most is tudunk. 

Hirdetés

A Wowhead az oldal kódjában talált rá néhány részletre, valamint a dragonflight.blizzard.com címre, ami még nem éles. A kódsorok arra utalnak, hogy Heroic és Epic változat is lesz a többre vágyóknak, ahogy a Shadowlands esetében. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Azt, hogy pontosan milyen tartalmak várhatók, kicsivel több mint két hét múlva ismerhetjük meg. Sárkány mountokra azért joggal számítunk - korábban hátasra és petre utaló kódok is előkerültek az adatbányászoknak hála.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)