Hirdetés

Kiszivárgott Uncharted 3 multis infók?

|

A Sony E3-as előretekintésében a Naughty Dog mondott ezt-azt az Uncharted 3 többjátékos terveiről.

Hirdetés

A Sony ezen a héten tartja E3-as előretekintő eseményét, Californiában.

Lássuk a lényeget:
- sprint: a játékosok tudnak majd sprintelni (furcsa mód ez volt a játékosok egyik legnagyobb vágya)
- új medál-rendszer: a medálokat elköltve hasznos kis dolgokat vehetünk, például egy olyan gránátot, ami egy kisebb PUKK! következtében három másik gránátra szakad, azoknak pedig már egy nagyobb BUMM! a végterméke.
- Perkek: a Call of Duty perk rendszeréhez hasonló újdonság (lényege, hogy saját képességeinket és a fegyverekét kombinálhatjuk).
- bemutattak két új multiplayer pályát is, ezekről hétfő magasságában többet is megtudunk majd.

Nem túl sok információ, de örüljünk annak, amit kaptunk, remélhetőleg az E3 keretein belül rengeteg újdonságot is megosztanak velünk.

Az Uncharted 3: Drake's Deception megjelenése előreláthatólag november 1-én lesz az Egyesült Államokban, kizárólag PlayStation 3 rendszerekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)