Hirdetés

Kiszivárgott FIFA 12 megjelenési dátum

|

Sokak kedvenc bőrrugdosó játéka a FIFA, melynek aktuális részéről kiderült, hogy mikor lesz kiadva.

Hirdetés

Azt már megszokhattuk, hogy a FIFA játékok hagyományosan ősszel kerülnek a boltokba és nincs ez másként most sem, ugyanis a dátum szeptember 30. Legalábbis az Egyesült Királyságban.

Egyéb információ nincs a többi piacot illetően, de feltételezhető, hogy néhány napnál több eltérés nem nagyon lesz. Bővebb információkat majd este lehet megtudni, amikor az EA nyilatkozik a játékairól. Illetve még az sem titok többé, hogy a FIFA 12 is tartogat meglepetéseket az előrendelők számára, de azt nem lehet tudni pontosan, hogy mit. Lehetne ugyan találgatni, de azt inkább meghagyjuk a tévében felbukkanó sorselemzőknek és tisztánlátóknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)